Future Gold

Usluge

LASERSKA EPILACIJA

Epilacija diodnim laserom predstavlja najefikasniju metodu uklanjanja neželjenih dlačica. U centru koristimo najnoviju tehnologiju, uređaj 3XD FUSION, diodni laser sa 3 talasne dužine koji je efektivan, brz i bezbolan.
Naša usluga laserske epilacije fokusirana je na dva ključna aspekta: funkcionalnost i sigurnost. Ovaj tretman je odličan izbor za sve tipove kože i boje dlačica, uključujući i osunčanu kožu. S obzirom na to da uređaj ima podešavanje za 6 tipova kože, postižemo maksimalnu preciznost i efikasnost bez rizika od oštećenja kože.
Jedna od glavnih prednosti ovog uređaja je njegov trostruki sistem hlađenja, koji obezbeđuje maksimalnu udobnost tokom tretmana. Osim toga, ovaj laser omogućava bržu epilaciju velikih površina, čime se postiže maksimalna efikasnost i ušteda vremena.
Laserska epilacija diodnim laserom može rešiti različite probleme vezane za neželjenu maljavost. Tretman je posebno efektivan za uklanjanje upornih i tamnih dlaka, ali takođe može biti koristan i za tanke i veoma svetle dlake. Osim toga, može pomoći i kod problema sa urastanjem dlačica i čestim upalnim procesima u folikulu dlake.

KAKO RADI DIODNI LASER?

Diodna laser tehnologija za epilaciju koristi laserski aparat 3XD FUSION koji emituje tri talasne dužine: 755 nm/ 808 nm/ 1064 nm. Laser prolazi kroz površinu kože i stiže do korena folikula dlake, gde talasna dužina deluje na melanocite folikula dlake, bez oštećenja okolnog tkiva. Melanin u stablu dlake i folikulima apsorbuje laserski talas koji se pretvara u toplotu, povećavajući temperaturu samih folikula. Zahvaljujući tome,laserska epilacija omogućava efikasno rešavanje problema maljavosti .

KAKO DO DUGOROČNIH REZULTATA?

Za postizanje dugoročnih rezultata, potrebno je raditi više tretmana. Broj tretmana varira od osobe do osobe i zavisi od različitih faktorima, kao što su tip kože, gustoća dlaka, regija na kojoj se tretman vrši i dr. U pravilu, preporučuje se serija od 6 do 8 tretmana, koji se obično izvode u razmaku od 4 do 8 nedelja. Svaki tretman traje obično između 15 i 60 minuta, zavisno od veličine područja koje se tretira. Nakon serije tretmana, možete očekivati da će se većina dlaka trajno ukloniti, a one koje se ponovo pojave biće svetlije i tanje. Važno je napomenuti da se dugoročni rezultati mogu razlikovati od osobe do osobe i da se mogu pojaviti novi folikuli dlaka tokom godina, što zahteva održavanje tretmana kako bi se postigli optimalni rezultati.

KOME SE NE PREPORUČUJE TRETMAN LASERSKE EPILACIJE?

Tretman nije pogodan za osobe sa aktivnim kožnim infekcijama, herpesom ili drugim kožnim bolestima, kao i za osobe koje su nedavno koristile ili koriste lekove koji povećavaju osetljivost kože na svetlost. Trudnice i dojilje bi trebalo da izbegavaju ovu vrstu tretmana, kao i osobe sa istorijom keloidnih ožiljaka ili drugih problema sa zarastanjem rana.

KAKO SE PRIPREMITI ZA TRETMAN?

Priprema za tretman laserske epilacije diodnim laserom je jednostavna i može biti veoma korisna u postizanju najboljih rezultata. Evo nekoliko koraka koje treba slediti pre tretmana:
1. Izbegavajte izlaganje suncu i solarijumu 2-4 nedelje pre tretmana, jer može povećati rizik od opekotina i oštećenja kože.
2. Ne koristite vosak ili pincetu za depilaciju najmanje 4 nedelje pre tretmana, jer ovo može otežati tretman i smanjiti njegovu efikasnost.
3. Brijanje ili korišćenje kreme za depilaciju je dozvoljeno, ali treba prestati najmanje 24 sata pre tretmana.
4. Kožu treba očistiti i izbegavati korišćenje losiona, krema i dezodoransa na dan tretmana, kako bi se izbeglo iritiranje kože.
5. Pre tretmana, konsultujte se sa stručnjakom u centru za lepotu FUTURE GOLD kako biste se informisali o bilo kakvim specifičnim pripremama koje su potrebne za vaš tip kože i tretman.

OBLIKOVANJE TELA-BODY SCULPTURE

Ultrazvucna kavitacija je metoda uklanjanja masnih naslaga i celulita ultrazvukom.Tretman je siguran i bezbolan i omogucava brzo i efikasno preoblikovanje tela.
U nasem salonu koristimo multifunkcionalni aparat BODY SCULPTURE,koji poseduje 4 kljucne tehnologije:
▪︎Selektivni ultrazvuk-glava sonde proizvodi ultrazvucne talase od 40MHZ,koji deluju tako sto sagorevaju suvisne masti,ubrzavaju cirkulaciju i povecavaju aktivnost celija.
▪︎Bipolarna radiofrekvencija u kombinaciji sa vakum rolerima-deluje protiv celulita i opustene koze sa naslagama.RF talasi pretvaraju energiju u toplotu,cime se ubrzava mikrocirkulacija i lokalni metabolizam.Dolazi do eliminacije zadrzane vode,smanjuju se lokalni edemi i aktivira lipoliza.Na taj nacin se podstice sinteza novog kolagena,cime se dobija zategnuta koza.
▪︎Spoljasnji automatski roleri sa vakum tehnologijom-vakum prodire do razlicite dubine tkiva,cime se stimulise limfotok i cirkulacija.Roleri sluze za preoblikovanje siluete.
▪︎Infracrveni zraci-povecavaju enzimsku aktivnost,koja pokrece lipolizu u masnim naslagama.

Aparat se koristi za
-smanjenje obima ciljanog podrucja kroz redukciju celulita i masnih naslaga
-preoblikovanje tela
-zatezanje koze
-uklanjanje bora
-vakum masazu i limfnu drenazu
-tretman ocnih kapaka.

Prednost je snazno delovanje na depoe masti i samim tim korekcija zapremine masnog tkiva,koje se ne moze uvek skinuti zdravom ishranom i vezbanjem.

Tretman je bezbedan i bezbolan.Ultrazvucni talasi prodiru do tacno odredjene dubine tkiva i deluju samo na masne celije u tretiranoj regiji.Vreme trajanja tretmana je od 40-50 minuta.Rezultati su vidljivi odmah i nakon prvog tretmana se moze izgubiti 1-3cm u obimu tretirane regije.Razmak izmedju dva tretmana treba da bude od 5-7 dana,jer organizmu treba vremena da izbaci oslobodjene trigliceride i produkte raspada masnih celija.Preporuka je uraditi 6 tretmana u jednom ciklusu,pri cemu se moze izgubiti i do 8cm u obimu tretirane regije.Rezultati su individulani i zavise od discipline klijenta u pogledu ishrane i fizicke aktivnosti.

72h nakon tretmana treba unositi do 2,5l vode dnevno,izbegavati unos alkohola i smanjiti unos ugljenih hidrata na minimum.Preporuka je konzumirati sto vise povrca i svezeg povrca,kao i posno meso i ribu. Ovo je potrebno kako bi jetra preradila oslobodjene trigliceride i pretvorila ih u energiju.

Kontraindikacije:
-trudnoca i dojenje
-ugradnja pejsmejkera i metalnih imlantata
-maligna obolenja
-ciroza jetre
-tromboza i tromboflebit.

RADIOTALASNI LIFTING LICA

RF lifting lica je inovativni tretman lica i vrata,kojim se ublazavaju bore i zateze koza.
RF talasi funkcionisu tako sto zagrevaju srednji sloj koze,pri cemu se stimulise proizvodnja novog kolagena.Na taj nacin se smanjuju znakovi starenja i povecava cvrstina i elasticnost koze.Pored toga,pokrece se mikrocirkulacija i detoksikacija tretirane regije.Duboke bore se smanjuju,fine linije i bore nestaju,opustena koza i koza bez tonusa je cvrsta i jedra.

Tretman se preporucuje kod:
▪︎mimicnih i nazolabijalnih bora
▪︎izrazenih bora na celu
▪︎opustene koze lica i vrata(posebno vidljivo u srednjoj trecini lica i na liniji brade).

Sama procedura je bezbolna i komforna.Nema perioda oporavka.Tretman se radi pomocu sonde,kojom se preko kontaktnog gela,kruznim pokretima masira koza tretirane regije.

 

 

Kompletan tretman traje 20-40 minuta,u zavisnosti od velicine regije koja se tretira.Rezultati su vidljivi vec nakon prvog tretmana.Za potpun i dugotrajan efekat preporuka je uraditi 4-6 tretmana u seriji.Tretmani se ponavljaju na 10-14 dana,a odrzavanje nakon uradjene serije je na 2 meseca.

Kontraindikacije za tretman:
•srcani bolesnici
•bolesti misicnog i vezivnog tkiva
•malignitet
•trudnice i dojilje
•prisustvo metalnih imlanta
•infekcija herpesom u tretiranoj zoni

MEZOPORACIJA

Mezoporacija je inovativna i efikasna estetska tehnika,koja omogucava transdermalnu primenu aktivnih sastojaka,bez povrede koze.Idealan je tretman za sve one koji imaju neki problem sa kozom,a plase se igle.
Metoda primenjuje pulsne naizmenicne struje,koje generisu elektromagnetno polje.Na taj nacin se otvaraju privremeni kanali-mezopore u lipidnom sloju koze kroz koje moze ciljano da se transportuje velika kolicina aktivnih supstanci.Metoda je bezbolna,bezbedna i efikasna,a rezultati su vidljivi odmah.
U nasem salonu za tretman mezoporacije koristimo MESO SKIN EP aparat,u kome sistem prilagodjenih strujnih impulsa deluje ciljano,brzo i efikasno na mestu gde je potrebno popraviti strukturu koze.Bipolarna sonda za MESO SKIN EP optimalno i dozirano unosi mezo-koktel.
U zavisnosti od problematike,najoptimalniji rezultati se postizu kombinovanjem komlementarnih tretmana,jer vise dobrih tehnika umnozava rezultate rada.Prvenstveno se misli na kombinaciju mezoporacije i radiotalasnog liftinga,gde se pored uklanjanja i smanjivanja bora,postize i efekat usporavanja samog procesa starenja.

Broj tretmana i kokteli koji se koriste su individualni i zavise od toga sta zelimo da postignemo.Moze da se radi samo jedan tretman ili serija.Kada se radi serija preporuka je uraditi 4-6 tretmana,koji se ponavljaju na 7-10 dana.Sama procedura je bezbolna i ne ostavlja nikakve nezeljene tragove na kozi.Moze se uraditi u bilo kom momentu i nakon nje nastaviti sa redovnim aktivnostima.Nema crvenila,ni otoka.

Idealni kandidati su svi oni koji zele da:
▪︎povrate tonus i elasticnost koze lica,vrata i dekoltea
▪︎umanje postojece bore i fine linije
▪︎dubinski hidriraju kozu
▪︎povrate blistavost i sjaj koze
▪︎otkole hiperpigmentacije

MIKRODERMOABRAZIJA

Mikrodermoabrazija je jedna od najpopularnijih neinvazivnih aparaturnih tehnika za poboljsanje bazalne strukture koze.Metoda podrazumeva mehanicki piling koze pomocu dijamantske vakuum sonde,pri cemu se odstranjuje povrsinski izumrli sloj koze.Na taj nacin se podstice sinteza novog kolagena,a delovanje vakuuma stimulise cirkulaciju i limfnu drenazu.Efekat tretmana je poboljsana tekstura,sveza,glatka,ruzicasta koza i ujednaceniji ten.

Tretman je bezbedan i bezbolan zbog efekta vakum masaze,a rezultati su odmah vidljivi.Nezeljenih reakcija nema.Kod jako osetljive koze se, eventualno ponekad,moze javiti blago crvenilo,koje se povlaci 1h nakon tretmana.

Zbog pojacane senzitivnosti koze,treba izbegavati direktno izlaganje suncu minimum 24h nakon tretmana.

 

Sam tretman nije agresivan,a rezultati su izvanredni i odmah vidljivi.Moze se raditi povremeno ili u serijama.Za optimalne rezultate,preporuka je uraditi seriju od 4-6 tretmana sa razmakom od 7 dana izmedju tretmana.

Mikrodermoabrazija je idealna kod:
-hiperpigmentacije
-starackih pega
-oziljaka od akni
-plicih bora
-sive i bezzivotne koze
-prosirenih pora i pojacanog lucenja sebuma

Tretman se ne preporucuje kod:
-dijabeticara
-rozacee i/ili prosirenih kapilara
-bakterijskih infekcija koze
-herpesa
-terapije izotretinoinom(Roaccutan/Aknova)

Tretman traje 15 minuta nakon cega se na lice nanosi odgovarajuca maska.Mikrodermoabrazija se moze kombinovati i sa drugim tretmanima.Idealna je za pripremu koze za mezoporaciju,jer efikasno uklanja sloj mrtvih celija,koje su glavna prepreka prodiranju korisnih materija kroz kozu.Takodje,odlicna je priprema za higijenski tretman lica.Osim na licu,metoda se moze efikasno primeniti i na kozi dekoltea,ruku i ledja.